Veloxker

VELOX-KER Kft., illetve elődje a Top-FARM Kft. 1996 óta képviseli a MASSEY FERGUSON márkát az AUSTRO-DIESEL GmbH importőr magyarországi partnereként a Dél-dunántúli térségben. A több mint 20 éves működésünk alapján abban hiszünk, hogy minden vállalkozásnak speciális igénye van, és nekünk ahhoz kell a legjobb megoldást megtalálnunk. Személyre szabottan elbeszélgetünk és felmérjük a hozzánk forduló ügyfél igényét, szakértőink segítségével kiválasztjuk a vállalkozása számára legoptimálisabb gépet majd ajánlatot adunk. Finanszírozási, biztosítási konstrukciót kínálunk, illetve az esetlegesen „feleslegessé váló” gépet beszámítjuk, megvásároljuk. Az új gép átvételét követő használat alatt pedig teljes körű, szakszerű szervizszolgáltatást, illetve javítást végzünk. Alkatrész-ellátottságunk teljes, egyes alkatrészeket akár pár órán belül szállítunk, de a bonyolultabb gyári alkatrészeket is igyekszünk 24 órán belül beszerezni.

Abban hiszünk, hogy „A fejlődés több mint változás.”

Cégünk közel negyedévszázados szakmai tapasztalattal, de ugyanakkor fiatalos, gyors, modern és innovatív szemlélettel igyekszik tenni ügyfelei elégedettségéért. Mi tényleg hiszünk a kínált termékünkben és az általunk nyújtott professzionális szolgáltatásokban.

Tegyen minket próbára!

Tisztelettel,

A Velox-ker Kft. Tulajdonosa és Kollégái

A teljes Massey Fergusson palettát kínáljuk, megalakulásunk óta vezérgépünk az MF traktor és kombájn család. A további menüpontokban részletesen tájékozódhat a gépekről, azok műszaki paramétereiről, láthat képeket, videókat, tapasztalatokat. Amennyiben bármi felkelti az érdeklődését keressen minket a kapcsolat menüpont alatt található telefonszámokon, e-mail címeken vagy látogasson el hozzánk személyesen, hogy egy jó kávé mellett bizonyíthassuk a tudásunkat és az ügyfélközpontúságunkat.