Alkatrész

GYÁRI ALKATRÉSZEK 24 ÓRÁN BELÜL! – AUSTRO DIESEL

A VeloxKer Kft. életében kiemelt szerepet játszanak a Massey Ferguson gyári alkatrészek. A gyártók az alkatrészek tervezésénél, gyártásánál és beszerzésénél szigorú feltételek alapján választják meg a beszállítói hálózatot. Minőségi anyaghasználat, egyedi formatervezés és szériákra való egyedi adaptáció – ezek együttese jellemzi a gyári alkatrészeket. Így a gyári alkatrészhasználat biztosítja a a legtartósabb és legminőségibb megoldásokat az Ön gépe számára is!Cégünk csatlakozott az importőr Austro Diesel 24 órán belüli alkatrész ellátási programjához. Így minden Massey Ferguson termékhez a megrendeléstől számított 1 napon belül tudunk alkatrész szállítani. A minőség mellett a leggazdaságosabb ár-érték arányt az biztosítja, hogy az osztrák cég olyan volument rendel a beszállítóktól, hogy cégünk nagyker árakhoz közeli áron tud kiskereskedelmi mennyiségben alkatrészt kínálni Önnek!

MINŐSÉGI UTÁNGYÁRTOTT ALKATRÉSZEK – AFTERMARKET

Cégünk nagy hangsúlyt fektet a gyári minőségű utángyártott alkatrészek beszerzésére is kedvező határidővel és feltételekkel.

ERŐGÉP ALKATRÉSZEK

BETAKARÍTÓGÉP ALKATRÉSZEK

További alkatrész ellátásunk az alábbi kategóriákra terjed ki.

SZÁLASTAKARMÁNYOZÁS

TALAJMŰVELÉS-MAGÁGYKÉSZÍTÉS

EKE KOPÓALKATRÉSZEK

VETÉSTECHNIKA

PERMETEZÉSTECHNIKA

RAKODÓGÉPEK

KENŐANYAGOK

A VELOX-KER Kft. célja a magas színvonalú szervíz és alkatrész kiszolgálás ezért a kenőanyagokról sem feledkeztünk el. Cégünk a gyári MF olajok mellett kiemelt helyet adott két prémium minőségű ám megfizethetőbb márkának a TOTAL illetve ORLEN termékeinek.

MASSEY FERGUSON SHOP: shop.masseyferguson.com

SZERETNÉL RENDELNI? VÁLASZD KI A NEKED TETSZŐ TERMÉKET ÉS KÜLDD EL AZ AZONOSÍTÓJÁT KOLLÉGÁNKNAK!