MF 8S

MF 8 S-AS SZÉRIA

Az új MF 8 S szériában az egyszerűen kezelhető és megbízható traktorok korszaka kezdődik. A gazdálkodókkal tötént interjúk előzték meg a fejlesztési folyamatokat. Az eredmény: egy traktor az új Massey Ferguson korszak kezdetére. Az MF 8S.

A sebességváltó háza táján jóval több történt, mint pusztán modernizáció. Hatékony hajtásláncok a nagyobb fokú termkelékenység és a jobb eredmények érdekében. A powershift Dyna-7 és a vadonatúj, duplakuplungos Dyna E-Power hajtóművek nyomaték ingadozás nélküli sebességváltást tesznek lehetővé.

Az MF 8S széria talán legjobban a jövőbemutató része a kabinja. Maga a kabin az egyik legtágasabb a kategóriában, ugyanis a neoretro szögletes dizájn végett a gömbölyű sarkok nem vesznek el értékes láb- és vállteret. A legcsendesebb fülke a piacon, amely pusztán 68dB zajszinttel és 360 fokos kilátással rendelkezik. A vadonatúj MF V-Display digitális kijelző az összes fontos információt megjeleníti.

Motorhatékonysága kiemelkedő. Maximális teljesítmény és nyomaték már alacsony fordulaton is, ezzel akár 10% csökken az üzemanyag fogyasztás és a zajszint. Előremutató, okos és fenntartható technológiák. Az új Datatronic 5 opcionális Fieldstar 5 terminálok legmodernebb precizíós gazdálkodási megoldásokat nyújtják.

VIDEÓ

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Műszaki adatok

Prospektus

KÉPEK