MF 8S

MF 8 S-AS SZÉRIA

Az új MF 8 S szériában az egyszerűen kezelhető és megbízható traktorok korszaka kezdődik. A gazdálkodókkal történt interjúk előzték meg a fejlesztési folyamatokat. Az eredmény: egy traktor az új Massey Ferguson korszak kezdetére. Az MF 8S.

A sebességváltó háza táján jóval több történt, mint pusztán modernizáció. Hatékony hajtásláncok a nagyobb fokú termkelékenység és a jobb eredmények érdekében. A powershift Dyna-7 és a vadonatúj, duplakuplungos Dyna E-Power hajtóművek nyomaték ingadozás nélküli sebességváltást tesznek lehetővé.

Az MF 8S széria talán legjobban a jövőbemutató része a kabinja. Maga a kabin az egyik legtágasabb a kategóriában, ugyanis a neoretro szögletes dizájn végett a gömbölyű sarkok nem vesznek el értékes láb- és vállteret. A legcsendesebb fülke a piacon, amely pusztán 68dB zajszinttel és 360 fokos kilátással rendelkezik. A vadonatúj MF V-Display digitális kijelző az összes fontos információt megjeleníti.

Motorhatékonysága kiemelkedő. Maximális teljesítmény és nyomaték már alacsony fordulaton is, ezzel akár 10% csökken az üzemanyag fogyasztás és a zajszint. Előremutató, okos és fenntartható technológiák. Az új Datatronic 5 opcionális Fieldstar 5 terminálok legmodernebb precizíós gazdálkodási megoldásokat nyújtják.

Egy egyedülálló erőgép a piacon! Az MF 8S új mércét állít fel a technológia és a teljesítmény terén. Az egész szériát úgy építették meg, hogy újragondol jó pár műszaki megoldást és aktualizálja azokat a modern kor kihívásaira. Ami viszont nem változott az az erőteljes motorok, az egyszerűen használható és hatékony sebességváltók, a kimagasló teljesítményű hidraulikarendszer, illetve a kezelő maximális kényelme. Az MF 8S technológiában kimagasló kínálattal rendelkezik, mint például az MF Connect telemetria vagy az MF Task Doc adathordozási rendszer.

MODELL TELJESÍTMÉNY (LE) TELJESÍTMÉNY EPM-mel MOTOR/ŰRTARTALOM HAJTÓMŰ
MF 8S.205 205 225 AGCO Power 6 henger/7.4l Dyna-VT, Dyna E-Power vagy Dyna-7
MF 8S.225 225 245 AGCO Power 6 henger/7.4l Dyna-VT Dyna E-Power vagy Dyna-7
MF 8S.245 245 265 AGCO Power 6 henger/7.4l Dyna-VT, Dyna E-Power vagy Dyna-7
MF 8S.265 265 285 AGCO Power 6 henger/7.4l Dyna-VT, Dyna E-Power vagy Dyna-7
MF 8S.305 305 - AGCO Power 6 henger/7.4l Dyna-VT

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Műszaki adatok

Prospektus

KÉPEK