MF IDEAL

Csatlakozzon az MF IDEAL forradalomhoz

Gyorsítsa fel aratási tevékenységét
Új jövő áll az aratás előtt. Megváltoztak a játékszabályok. Átalakítottuk és újraterveztük a
feltételeket, így az Ön aratási tevékenysége is átalakulhat.

Legyen az bármilyen betakarítási művelet, bármilyen termény, a sokoldalú
MF IDEAL kézzel fogható jelentős előnyt biztosít a termelékenységben és
a teljesítményben.

 

 

A Massey Ferguson IDEAL modellje mind az aratási technológiában, mint a tervezésben előrelépést jelent.

A világ minden táján dolgozó termelők igényei szerint megalkotott új IDEAL kombájn költséghatékony és fenntartható üzleti megoldást kínál ügyfeleinknek.
Optimalizált aratás – leegyszerűsítve
A Massey Ferguson IDEAL modellje egy olyan fejlett betakarítógép, amely innovatív és időtakarékos funkciókat kínál az üzleti orientációjú gazdálkodók számára. Tervezése a világ minden táján dolgozó gazdálkodó igényeinek közvetlen meghallgatásával történt.

Modell Teljesítmény (LE) Motor / Hengertérfogat  Tisztítórendszer hossza (mm) Magtartály
MF Ideal 7  451  2000 12500 L
MF Ideal 8 435  2000  12500 L / 17100 L
MF IDeal 9 647  2200  12500 L / 17100 L

 

A gép innovatív tervezése és legmodernebb technológiája minden körülmény esetén maximalizálja az üzemeltetés egyszerűségét, leveszi a terhet a gépkezelő válláról és optimalizálja a kombájn hatékonyságát és teljesítményét.

IDEAL a Massey Ferguson vállalattól -Vezéregyéniség az aratásban
A Massey Ferguson büszkén mutatja be kombájn aratógép terméksorozatának új generációját, amellyel nagy előrelépést tett az üzleti orientációjú gazdálkodók teljesítményének és termelékenyégének fokozásában.

A Massey Ferguson a legnagyobb cséplési felülettel, a legnagyobb magtartály térfogattal, és a leggyorsabb ürítési sebességgel rendelkező IDEAL kombájnja jelentős előnyöket kínál a hatékonyság és a teljesítmény területén.

Kíméletes cséplés
A Dual Helix cséplőrendszer ultrahosszú alacsony nyomású rotorjai csökkentik a szalma károsodását mivel a 4,84 m hosszú rotor mentén történő mozgás során a szalma ép marad, így könnyebbé válik a bálázás és a bálák értékesebbek lesznek a másodlagos piac számára.

A legnagyobb magtartály
A 17 100 literes magtartály a legnagyobb kapacitással rendelkezik a mezőgazdasági piacon. Ez lehetővé teszi, hogy a kombájn nagyobb távolságokat tegyen meg, csökkenti a hatékonyság visszaesését okozó ürítési időt és gyakoriságot. A logisztikai támogatás csökkenésével minimalizálható a talajtömörödés és a gépkezelő gyorsan, könnyen és biztonságosan hozzá tud férni a magtartályhoz, amikor kitakarítja azt következő terményhez.

A legnagyobb cséplési felület
Az MF IDEAL 8 és 9 modelleken lévő Dual Helix (dupla rotorok) 1,66M² felületével a legnagyobb fő kosár felületet kínálja a piacon. Könnyedén megbirkózik minden terménnyel, még a legkeményebb gabonával és kukoricával is, kíméletes kezeléssel hozzájárul a legmagasabb minőségű termény mintához. Az eredmény minden körülmények között alacsony veszteség és nagy teljesítmény.

A legnagyobb ürítési sebesség
A Streamer 210 ürítőcsigája bámulatos 210 l/másodperc sebességre képes, amely a leggyorsabb ürítési sebesség az ágazatban! Ez azt jelenti, hogy az óriási 17 100 literes magtartályt mindössze 1,4 perc alatt kiüríti, amellyel értékes időt takarít meg a szántóföldön és csökkenti a károsodás kockázatát amikor a gépek egymás mellett dolgoznak. Az intelligensen megtervezett csiga hidraulikus torlólapokkal rendelkezik, amelyek a fülkéből vezérelhetők és segítségükkel szabályozható a gabona áramlása, így megvalósítható a pontos ürítés, valamint pótkocsira töltéskor a veszteség csökkentése. Kialakítása minimalizálja a gabona sérülését és maximalizálja az áramlást.

Automatikus tisztítórendszer
Az AirSense™ hűtés, egy automatikus tisztítórendszer, amely folyamatosan felügyeli a gép hőmérsékletét és hidraulikusan módosítja a ventilátor lapátjainak szögét a levegő áramlásának megfordítása érdekében. Ezáltal a ventilátor függőlegesen lefújja a pelyvát és a port a hűtőtestről. Az időintervallum a feltételeknek megfelelően változhat, de általában üzem közben 15 percenként kapcsol be. Így nincs szükség a hűtőtest kézi tisztítására, ami időt és energiát takarít meg a gépkezelő számára.