Pénzügyi szolgáltatások

Finanszírozási megoldások, amelyek
segítik az új eszközberuházást

 

A VELOX-KER Kft. teljeskörű szolgáltatásainak keretében az alábbi pénzügyi szolgáltatások közül választhat, amelyekkel igyekszünk Ügyfeleink kiszolgálását még teljesebbé tenni, elégedettségét fokozni.

A mai piacon a finanszírozási és lízingelési lehetőségek ugyanúgy részei a vásárlási döntéseknek, mint a választott gép tulajdonságai, előnyei. Pénzügyi programjaink segítenek abban, hogy beszerezze azt a gépet, mely rendelkezik azzal a teljesítménnyel és hatékonysággal, melyekkel Ön biztosítani tudja eredményes gazdálkodását, olyan fizetési móddal, mely igazodik bevételeihez. Lehetősége lesz arra, hogy megszerezze a használati és tulajdonjogát a világ legjobb mezőgazdasági gépeinek.

 

  • Bizalmon alapuló, hosszú távú együttműködés
  • Személyre szabott, gyors, rugalmas ügymenet
  • Dedikált kapcsolattartói kör a finanszírozónál
  • Rugalmas fizetési feltételek
  • Gyors és egyszerű kölcsön és lízing felvétel / dokumentációs folyamat
  • Mezőgazdaság speciálisan szezonális árbevételi tervéhez igazodó, kicsúcsosított programok
  • Szakértelem és professzionális szolgáltatás
 

1. Finanszírozási megoldások

Mi célzottan Önért vagyunk. Tisztában vagyunk azzal, hogy minden ügyfél pénzügyi helyzete, gépvásárlási igénye eltérő. Elkötelezettek vagyunk a mezőgazdaság iránt, és a mezőgazdasági ügyfélkör speciális igényeihez, árbevételéhez igazodva találjuk meg a legmegfelelőbb finanszírozási megoldásokat ügyfeleink számára. A finanszírozó munkatársai, mindannyian mezőgazdasági szakértők és finanszírozáshoz értő szakemberek. Kellő szakértelemmel, erős pénzügyi háttérrel, rendszerrel állunk ügyfeleink szolgálatába, amely találkozik partnereink egyedi igényeivel.

 

Pénzügyi lízing

(zárt végű,- nyílt végű pénzügyi lízing)

 

Pénzügyi lízing az a tevékenység, amely során a finanszírozó lízingbeadó a tulajdonában lévő vagy tulajdonába kerülő gépet, berendezést díjfizetés ellenében a lízingbevevő határozott idejű használatába adja.

 
 

Mi a helyzet az Áfa-val?

Az ÁFA megfinanszírozása nélkül is ki tudjuk szolgálni vevőinket (ÁFA alanyokat, nemzetközi adószám regisztrálásával), mert lehetőség van az importőrtől /AUSTRO DIESEL GmbH/ közvetlenül megvásárolni a kívánt gépet.

Zárt végű pénzügyi lízing

A beszerzési ár áfáját a futamidő elején egy összegben fizeti a lízingbevevő a lízingbeadónak, majd áfa bevallás gyakoriságától függően visszaigényli. Nincs áfa fizetési kötelezettség az egyes visszafizetési részleteknél.

 

Nyílt végű pénzügyi lízing

A lízingbevevő a beszerzési ár áfáját - a tőkerészletek arányában - a futamidő alatt fizeti meg a lízingbeadónak.

 
 

Hogyan alakul a

tulajdonjogviszony?

 

A lízingbevevő jogosultságot szerez arra, hogy a szerződésben kikötött időtartam lejártával a lízingdíj teljes tőketörlesztő- és kamattörlesztő részének, valamint nyílt végű pénzügyi lízing esetén a szerződésben kikötött maradványérték megfizetésével a dolgon a lízingbevevő vagy az általa megjelölt 3. személy tulajdonjogot szerezzen.

 


 

De Lage Landen Finance Zrt. 

 Minden ügyfél pénzügyi helyzete, adózási módja és gépigénye különböző. Tudja meg, hogy hogyan dolgozhat a pénze az Ön számára. Működjön együtt a finanszírozóval, hogy megtalálják a gépberuházáshoz kapcsolódó finanszírozási megoldást azt, amely leginkább illeszkedik működési igényeihez. A jelenlegi tájékoztató általános jellegű, nem teljes körű és a De Lage Landen Finance Zrt. által nyújtott pénzügyi szolgáltatásokra, valamint a De Lage Landen Leasing Kft. bérletre vonatkozó-, nem címzett kereskedelmi kommunikációnak minősül, a finanszírozó változtatás jogát fenntartja.

Az “AGCO Finance” az AGCO Corporation bejegyzett védjegye, melynek használatára a De Lage Landen Finance Zrt. és a De Lage Landen Leasing Kft. megállapodás alapján jogosult.

DLL finanszírozás esetén is lehetőség van - ÁFA alanyoknak nemzetközi adószám regisztrálásával-az importőrtől /AUSTRO DIESEL GmbH/ közvetlenül megvásárolni a gépet, így nem kell az ÁFA -t megfinanszírozni.


2. Biztosítási megoldások

Ha már sikerült kiválasztania ajánlataink közül a megfelelő mezőgazdasági gépet, úgy gondoljuk hogy fontos gondoskodnia annak teljes körű biztosításáról is, hogy megóvja a választott gépet a nem várt eseményektől, károktól. Kiterjedt kapcsolatrendszerünknek köszönhetően, megbízható biztosító társaságot tudunk Önnek ajánlani, ezzel is törekedve az ügyfeleink teljes körű kiszolgálására, maximális elégedettségére.

 

A finanszírozással és biztosítással kapcsolatos bővebb információért lépjen velünk kapcsolatba és ITT kérje ajánlatunkat!