SPÓROLJON MEG A MASSEY FERGUSON SZÁLASTAKARMÁNY AKCIÓJÁVAL AKÁR 1.000 EURO-T!

Most a gazdálkodók és a bérvállalkozók akár 1.000 EURO-t takaríthatnak meg a Massey Ferguson körbálázók, bálázó-csomagoló kombinációk, kaszák, rendterítők és rendképzők vásárlásakor!

A Massey Ferguson nemrég mutatta be a szálastakarmány eszközeinek legújabb kínálatát a hannoveri  Agritechnica kiállításon. Most az MF zöldsor gépeire- pontosabban az összes Massey Ferguson körbálázóra, bálázó-csomagoló kombinációra, kaszára, rendterítőre és rendképzőre – kedvezmény érhető el, amelynek keretein belül jelentős összeget lehet megspórolni. Kedvezmény mértéke:

  • 1 000 EUR MF körbálázók és bálázó-csomagoló kombinációk vásárlásánál*
  •    400 EUR MF kaszák vásárlásánál*
  •    300 EUR MF rendterítők vásárlásánál*
  •    200 EUR MF rendképzők vásárlásánál*

“A mindenre kiterjedő és prémium minőségű MF szálastakarmány kínálat lehetővé teszi Partnereink számára, hogy a piacon már bizonyított eszközeinket, egy helyről és most jelentős kedvezménnyel vásárolják meg.  Az akcióban résztvevő, területileg illetékes Massey Ferguson márkakereskedők kiváló háttértámogatást és szervizt nyújtanak a szálastakarmány gépek számára is.   Részletes tájékoztatás és termékbemutatás is a márkakereskedő Partnereknél érhető el!”  – mondta Johann Gram, az Austro Diesel GmbH. ügyvezető igazgató és tulajdonosa.

A sokéves gyártói tapasztalat, valamint a Massey Ferguson mindig friss és innovatív szaktudása lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy olyan új gépekből válasszanak, amelyek rendkívül hasznos fejlesztéseket ötvöznek a már jól bevált funkciókkal és műszaki megoldásokkal.

Legfrissebb Massey Ferguson szálastakarmány termékújdonságok:

  • Az MF DM FQ frontkasza széria 3,12 m és 3,62 m munkaszélességű, tárcsás kaszákat kínál. A kaszák különlegessége a teljes 3D talajkövetés és a talajnyomást jelentősen csökkentő TurboLift felfüggesztési rendszer. Opcionálisan verőujjas és gumihengeres szársértő is rendelhető a frontkaszákhoz.
  • Az MF TD X rendterítő széria modelljei hárompontos függesztéssel, vagy a nagyobb munkaszélességű modellek esetében (7.7 m, 10.2 m, 12.50 m) szállítószerkezettel érthetők el. A régóta használt lótusz dizájn révén – amelyben a fogak eltérő hosszúságúak a termény jobb átforgatása érdekében –  az üzemeltetés  gyors, gazdaságos és kíméletes.
  • Az MF TD 1110 DN rendterítő tíz rotorral és 10,7 m-es munkaszélességgel az elérhető legnagyobb Massey Ferguson rendterítő a kínálatban.
  • A változókamrás MF RB 4160V és MF RB 4180V típusú körbálázók “ráncfelvarráson” estek át. A két típus közös platformot használ és modelltől függően akár 1,6 m ill. 1,8 m átmérőjű bálák készítésére alkalmas. A gépek szabadalmaztatott bálaformázó rendszerrel rendelkeznek: kombinált rugós- és hidraulikus meghajtású, állandó nyomásrendszer (CPS) található bennük. Az eredmény sokezer, nagyon tömör és egyenletes bála.

Különleges finanszírozás MF szálastakarmány eszközökre és MF körbálázókra

Az összes szálastakarmány termék megvásárolható a Massey Ferguson egyedi finanszírozási konstrukciójával. A finanszírozás lényege, hogy 4 egyenlő részletben szükséges kifizetni a vételárat. A kezdő befizetés a gép értékének csupán 25%-a, illetve minden évben egyetlen befizetés szükséges.**

Az időpont nem is lehetne jobb!

Használja ki most a nagy MF szálastakarmány akciót és gazdálkodjon modern, prémium géppel már ebben a szezonban! A kedvezmény bruttó 1.000 EUR körbálázók, 400 EUR kaszák, 300 EUR rendterítők és 200 EUR rendképzők esetében.


**A kedvezmény csak az akcióban résztvevő MF kereskedőknél érhető el.  Az akció kizárólag a 2020 március 31-ig megrendelt, új állapotú MF szálastakarmány gépekre vonatkozik. Körbálázókból és fóliásbála kombi csomagolókból -1.000 EUR , kaszákból -400 EUR, rendterítőkből -300 EUR, rendképzőkből -200 EUR a kedvezmény. A kedvezmények bruttó értékek! Készpénzzel nem lehetséges fizetni az akcióban. Előzetes bejelentés nélküli módosítás, elírás és tévedés joga fenntartva.
**A finanszírozás igénybevételéhez finanszírozó Partnerünk egyszerűsített hitelbírálata szükséges.

További és részletes információkért keressen minket bizalommal az alábbi elérhetőségeken.

+36 20 282 3411

info@veloxker.hu

www.veloxker.hu

Tisztelettel:

Velox-Ker Kft. Csapata!