Massey Ferguson 5711 S – 110 lóerős, rugózott hidas prémium traktor eddig soha nem látott áron!

A Massey Ferguson univerzális felhasználású traktorszériája-  az importőr Austro Diesel GmbH év végi akciójában-  rendkívül kedvező áron érhető el.  Az erőgép kifejezetten a hazai gazdálkodók igényeire lett kialakítva: rugózott mellsőhíd, frontsúlyozás, légfék berendezés és kukorica sorközbe beférő abroncsozás mind az alapfelszereltség részei.

Massey Ferguson 5711 S:  4.4 l-es, 4 hengeres motor / Dyna-4 sebességváltó terhelés alatt kapcsolható összes fokozattal / 55 mázsa önsúly hosszú tengelytávval

MOTOR

Az akciós típus 4.4 l-es, 4 hengeres AGCO POWER erőforrással van szerelve, ami már 2.000 fordulat/percen leadja a 110 lóerő teljesítményt. Ez rendkívül jó hatással van az élettartartamra, illetve az üzemanyag-fogyasztásra. A talajra átadott erőről azonban nem csak a maximális motorteljesítmény, hanem a nyomaték és a tervezés is gondoskodnak.  Előbbiből 468 Nm áll rendelkezésre, míg az átgondolt dizájnt a hosszú tengelytáv, illetve a rendkívül egyszerű hajtáslánc bizonyítja. Fontos még hangsúlyozni, hogy a kategóriában kifejezetten nagynak számít a motor hengerűrtartalma és a nyomaték egyaránt.

SEBESSÉGVÁLTÓ

A Dyna-4 hajtóművek már több tizenöt éve szolgálják az MF traktorokat. A bennük található 16 fokozat 4 főcsoportban van elrendezve, 4 fokozat/főcsoport megosztással. Az összes fokozat kézzel kapcsolható, így lábbal egyáltalán nem szükséges kuplungolni. A kézi kapcsolások a T-alakú váltókarral lehetségesek.

Opcióban Autodrive funkcióval is felszerelhetjük a traktort, amivel közúti üzemmódban gyakorlatilag automata váltót kapunk.

Dyna-4 sebességváltó: elektro-hidraulikus irányváltó, kézzel kapcsolható összes fokozat, és rendkívül egyszerű felépítés. Stabil elektronika, évtizedek óta bizonyító mechanikus rész.

HIDRAULIKA RENDSZER ÉS FÜGGESZTŐMŰ

A kategóriában rendkívül fontos a munkagépek pontos és gyors mozgatása. Az MF 5711 S hidraulika rendszere tökéletesen megfelel a szegmens elvárásainak, ugyanis a kiegészítő berendezések (kormányzás, fékek, 4WD) és a hátsó hárompont, hidraulikaszelepek működtetése külön ágról történik. Így nem fordulhat elő, hogy nagyobb hidraulika-igényű munkagép esetén „elmelegszik” a rendszer és elfogy az erő belőle. A hátsó hárompont emelőképessége 5 tonna fölötti, így bármilyen munkagépet könnyedén emel meg, amit egy univerzális traktortól kívánhat az ember.

FÜLKE ÉS FELSZERELTSÉG

A kezelői környezet az egyik legfontosabb előnye a Massey Ferguson gépeknek. Az 5711 S esetében sincs ez máshogy: a helykínálat a kategória egyik legjobbja, 200 LE-s traktor kényelmét élvezhetjük az univerzális szegmensben is. A klímaberendezés, légrugós vezetőülés, pótülés mind alapfelszereltség természetesen. Az akciós modellben mellsőhídrugózás található, de természetesen elérhető fülkerugózás is a gépekhez.

A gépek tömege is túlmutat a kategórián, frontsúlyozással ellátva 5.500 kg önsúllyal rendelkeznek, illetve hosszú a tengelytávjuk. Ez azért fontos, hogy a lóerők ténylegesen „le is érjenek” a talajra, a traktor nem pattog el, amikor „fogós” talajba ér.

Fix és állítható felnik közül választhatunk, az akciós gumizás 420/85 R38. A gumiméret alkalmassá teszi a traktorokat kukorica/napraforgó sorközben való művelésre, illetve a 38 coll átmérőjű felnik emelik a traktor hasmagasságát. 

MÉG IDEI SZÁLLÍTÁSSAL! A traktorok korlátozott darabszámban érhetők el, de az importőr Austro Diesel GmbH, az időben történő megrendeléseket még idén kiszállítja.

Részletekért érdeklődjön még ma:
info@veloxker.hu
+36 20 282 3411