MF 6700 S | 120–200 LE

AZ MF 6700 S SZÉRIA

A vadonatúj MF 6700 S széria traktorai az előd, MF 6600-as családra építenek, a feljesztések révén azonban teljesítik a Tier 4 Final károsanyag kibocsátási értékeket. A 120-200 LE teljesítmény közötti traktorok kategória-első teljesítmény/tömeg arányt illetve fordulókört nyújtanak. A világ legerősebb 4 hengeres traktora, az MF 6718 S ,  200 LE –s teljesítményével új mércét  állít fel ebben a szegmensben. Az MF 6700 S széria természetesen további újdonságokat is tartogat. Ilyen például a Fieldstar 5 érintőképernyős monitor, az új AutoGuide opciók, a LED munkalámpák illetve a minden részletre kiterjedő biztonsági újítások.  A belső módosításokon kívül a külső megjelenést is átdolgozták a gyár mérnökei.További információk

Képek

Az MF FL SZÉRIA

Az új Massey Ferguson MF FL szériájú frontrakodóval a munka még gyorsabban és egyszerűbben elvégezhető, így Ön pénzt és időt takarít meg. Az új funkciók segítenek a felhasználónak, hogy a frontrakodót biztosabban, könnyebben és kényelmesebben kezelje. Minden Massey Ferguson traktor gyárilag felszerelhető rakodókonzollal és előkészítéssel érhető el, amelyek tökéletes alapot biztosítanak az MF FL homlokrakodókhoz. 

Az egyedülálló MF-multifunkcionális joystick a Dyna 4, Dyna 6 és Dyna-VT váltókhoz is elérhető. A botkormány Stop and Go funkcióval, komplett automatizálással és teljes integrációval rendelkezik, így olyan mintha a traktorral együtt született volna meg. A gyári rakodó  tökéletesen illeszkedik a traktorhoz, így kiváló hatékonyságú „rakodós gépet“ varászolhat Fergusonjából!

További információk

Képek