NÁLUNK IS SZÁMÍT A LEGKISEBB!

Nálunk is számít a legkisebb! Akcióban a 3600-as Massey Ferguson!

A Massey Ferguson legkisebb erőgépét - a 75 LE-s MF 3630 A –t olyan gazdálkodóknak ajánlja a gyártó, akik minőségi, egyszerűen kezelhető, rendkívül jó árú mégis prémium gépet keresnek! Az erőgép önállóan is képes ellátni egy kisebb gazdaság feladatait, de kiegészítő vagy célgépnek is tökéletesen megfelel. Az ára pedig jól használható felszereltség mellett 11 millió Ft + ÁFA alatti!

A Massey Ferguson 3630 A traktorban AGCO POWER (SISU) motor dolgozik, amely garantálja a hosszú élettartamot, illetve a gazdaságos üzemeltetést. A Massey Ferguson összes erőgépében a finn gyártó termékei találhatók, így az erőforrás tökéletesen illeszkedik a traktor paramétereihez. A motorok már alacsony fordulaton leadják maximális nyomatékukat, így nem szükséges „pörgetni” őket.  A hengerenkénti 1 liter űrtartalom pedig azt mutatja, hogy teljesítmény és erő terén is számíthatunk a gépekre. 

A sebességváltó 24/24-es, mechanikus működtetésű, amellyel a traktor 40 km/h-ra képes.  A fokozatkiosztás, illetve a  főcsoportkiosztás is  tökéletesen megfelel minden munkának, amit a kategória traktoraitól elvár az ember. A váltókar rövid úton és feszesen jár.

A 3600 A gépek méretüknél fogva beférnek a tágabb térállású gyümölcsösökbe, ültetvényekbe, de szántóföldi munkához sem túl kicsik:  35 mázsa fölötti önsúly és 25 mázsás emelőképesség jellemzi a gépeket.  Állattenyésztésbe is kiválóan megfelelnek az erőgépek: akár gyári homlokrakodóval is elérhetők, illetve méretük révén a legszűkebb karámba is beférnek (mind szélességben, mind magasságban).

Ugyan testre és teljesítményre a kisebb gépek közé sorolható az MF 3630, a fülkében azonban egy jóval nagyobb traktor helykínálatát élvezhetjük. A nagy üvegfelületeknek és a tágas kabinnak köszönhetően rendkívül jó a térérzet és magas fokú a kényelem. A kezelőszervek „Fergusonosan” könnyen kezelhetőek, minden kézre esik és ergonomikusan, egyszerűen lehet működtetni őket.

Az MF 3600-as kifutószéria, amely egyrészről garantálja a kiforrott műszaki tartalmat, másrészről pedig a rendkívül kedvezményes árat az utolsó pár darabra.  A gépek most a készlet erejéig 10.990.000 Ft + ÁFA áron vásárolhatók meg a helyi Massey Ferguson kereskedőpartnereknél. Az ár tartalmazza a klímaberendezést, a légrugós vezetőülést, illetve a frontsúlyozást is. A legtöbb traktor 420 cm széles hátsó gumiabroncsozással rendelkezik, ami által sorközbe is tökéletesen beférnek a rendkívül fordulékony erőgépek.

 GYÁRI VIDEO A TRAKTORRÓL

Bővebb információkért keressen minket bizalommal!

Velox-Ker Kft.

info@veloxker.hu

+36 30 927 6735