MF 6700

AZ MF 6700 SZÉRIA

120 – től 130 LE-ig

A nagy, 4 hengeres MF 6700 modelleknél ugyancsak az új  AGCO POWER 4-hengeres motort használja a gyártó. A DOC és SCR technológia által egy komplett karbantartás-mentes rendszerrel érik el a legújabb Tier 4 Final emissziós normát. Két modell, 120 és 130 LE-vel áll rendelkezésre, amelyek már szériában 5200 kg hátsó emelőerőt biztosítanak. Az új vezetőfülkével és a rendkívül hatékony 12x12-es váltóval felszerelve a 6700-as széria ideális partnerévé válik.

Modell Teljesítmény LE Motor/Hengertérfogat Váltómű
MF 6712 120 Agco Power 4 Zyl./4.4 l 12x12
MF 6713 130 Agco Power 4 Zyl./4.4 l 12x12

MOTOR

AGCO POWER 4,4l  - 4 henger
Egy új 4,4 literes AGCO POWER négyhengeres motor hajtja meg a 120 -  130 LE közötti teljesítményű MF 6700 széria modelljeit. Ebben a modern, elektronikusan szabályozott erőforrásban Common-Rail-üzemanyag befecskendezést kombinálnak hengerenkénti négy szelep általi légtömeg hozzávezetéssel. Így a hatékony égés által optimális teljesítőképességet és nagymértékű gazdaságosságot érhetünk el.

Az okos dizájn végett a harmadik generációs SCR technológiához csupán egy karbantartás mentes dízel-oxidációs katalizátort (DOC) kellett hozzácsatolni ahhoz, hogy a legújabb emissziós irányvonalak, legszigorúbb határértékeit teljesíteni lehessen. Az új „All in one“ („Minden egyben“) -  rendszer semmiben nem befolyásolja az áttekinthetőséget és a hozzáférést karbantartás esetére.

VÁLTÓ

A Massey Ferguson 6700-as traktorcsalád új, szinkronizált váltóval van felszerelve, amelyben 2 főcsoporton belül összesen 12 előre és hátrameneti fokozat található. 6 fokozat áll rendelkezésre a szántóföldi munkavégzésre alkalmas 4-12 km/h közti sebességtartományban. A traktorok legnagyobb sebessége 40 km/h. A modern hajtóművet fel lehet szerelni a fokozatok kényelmes váltására használható, bal oldalt elhelyezett PowerControl karral, amely három funkcióért felelős.
Először is a kezelő menetirányt tud választani (előre/hátramenet), másodszor üresbe kapcsolhatja a váltót. Végül pedig a precizitás érdekében a menetirány váltás agresszivitása (gyorsasága) is állítható.

FÜLKE

Az MF 6700-as teljesen új koncepció alapján megépített fülkéje nem hagy kívánnivalót maga után. A kényelmes beszállás, a nagy üvegfelületek és a meggyőző helykínálat egyedülállóak ebben a szegmensben. A kezelőszervek kialakítása elsőrendű, mint például a mechanikus váltókar elhelyezése.

A hazánkban hasznos opciók között természetesen megtalálható a klímaberendezés, a  légrugós vezetőülés és a kényelmes oktatóülés is.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Prospektus/műszaki adatok

KÉPEK