MF 5700 S | 95-130 LE


AZ MF 5700 S SZÉRIA

Az MF 5700 S traktorszéria az előd MF 5700 SL modellcsaládra épít és teljesíti a Tier 4 Final károsanyagkibocsátási értékeket. A széria egy új, legkisebb modellel egészül ki  -MF 5709 S néven- , amely által már 95 LE-től a piacon elérhető legjobb technikában ülhetünk. A traktorok a Massey Ferguson S-hatás megújulási proramjába tartoznak, amely számos fejlesztést tartogat.

Ilyenek például a Fieldstar 5 érintőképernyős színesmonitor, az új AutoGuide opciók, LED munkalámpák vagy a biztonsági jelzések és fülkefelszereltségek. Az egyik legnagyobb értékkel bíró fejlesztés az MF 6700S és MF 7700S szériákban már látott Multipad-joystick beépítése a 5700 S gépekbe. A belső újítások mellett természetesen a külső is átesett változásokon.

Model Teljesítmény LE     Motor/Hengertérfogat Sebességváltó
MF 5709 S 95 AGCO POWER 4 heng./4,4 l Dyna 4/6
MF 5710 S 100 AGCO POWER 4 heng./4,4 l Dyna 4/6
MF 5711 S 110 AGCO POWER 4 heng./4,4 l Dyna 4/6
MF 5712 S 120 AGCO POWER 4 heng./4,4 l Dyna 4/6
MF 5713 S 130 AGCO POWER 4 heng./4,4 l Dyna 4/6

MOTOR

>

Új, 4.4 l-es négyhengeres AGCO POWER erőforrással vannak az MF 5700 S traktorok építve 95-től egészen 130 LE teljesítményig. Ezekben a modern, elektronikailag vezérelt motorokban common rail közös-nyomócsöves befecskednező rendszer párosul a hengerkénti 4 szeleppel, amelyek eredményeképpen a teljesítmény mindig meggyőző, de az üzemanyag-fogyasztás rendkívül alacsonyan marad.

Az okos tervezés végett a harmadik generációs – legmodernebb- SCR technológia és a hozzá kapcsolat dízeloxidációs (DOC) katalizátor is teljesen karbantartás mentes, nem igényel beavatkozást, szervizt. A rendszerek teljesítik a legújabb károsanyag kibocsátási értékeket. Az új „All in one“ (minden egy helyen) katalizátorcsomag egyáltalán nem zavarja a kilátást a fülkéből.

VÁLTÓ

Dyna 4

A meggyőző teljesítmény és a nagyon hatékony tervezés végett a Dyna-4 hajtóművek verhetetlenek az egyszerű és hatékony kezelés terén. A munka velük igazán termelékeny. Mind a 16 előre és 16 hátrafokozatot anélkül tudjuk kapcsolni, hogy lábbal bármikor is kelljen kuplungolnunk. A váltót kétféleképpen tudjuk kezelni: vagy a kormány bal oldalán található irányváltó karról, vagy a jobb oldali kezelőpulton található T-alakú váltókarral. A váltók egyszerűsége és hatkonysága piacvezető ebben a teljesítmény-szegmensben.

Dyna 6

A speciálisabb alkalmazásokhoz több fokozatre lehet szükségünk. Ilyenkor a 24 előre-és hátrameneti fokozattal ellátott Dyna-6 sebességváltók a megoldások. A több fokozat tökéletesen illeszkedik a hosszú tengelytávú szériához, amely egyben nagyon fordulékony is. A homlokrakodóhoz is tökéletes a megnövelt fokozatszám, de a szántóföldi talajmunkákhoz (pl.: zöldségtermesztésben) is kiváló a váltó.

FÜLKE

A prémiumkategóriás fülke a legmodernebb felszereltségeket tartalmazza és a nagy üvegfelületeknek köszönhetően – a lejtős kialakítású motorháztető kialakítással kiegésztíve -  kiváló kilátást biztosít előre. A fülkét teljesen a kívánságaink szeret lehetséges felszerelni, igazi prémium traktorról van szó. Az opciónknak csak a vágyaink szabnak határt.

A fülke két felszereltségi szinttel érhető el: „Essential“ és „Efficient“ néven. A kabint illetően választhatunk alacsony kialakítása és hagyományos felépítésű közül, illetve a rakodózáshoz üvegtetőt is kérhetünk gépünkhöz.

A traktorokhoz mechanikus működésű fülkerugózás, valamint vadonatúj tervezésű mellsőhíd rugózás is elérhető. Mindkét opció minden MF 5700 S traktorhoz rendelhető, még a legkisebb 95 LE-s verzióhoz is. A klímaberendezés és a legrugós ülés az alapfelszereltség részei hazánkban.

A fülkében megújult a műszerfal és a SIS információs visszajelző is. A prémium kategóriához mérten a 2018-as modellévtől Speed-Steer kormányzás és Auto-Guide előkészítés is rendelhető a traktorokba.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Prospektus/műszaki adatok

KÉPEK