MF 4700

MF 4700-AS SZÉRIA

Az MF 4700-as széria három új fülkés verzióval egészül ki annak érdekében, hogy garantálja az elvárt kényelmet. A 75 és 95 LE teljesítmény között elérhető új traktorok a jól ismert Beauvais-i gyárban készülnek és számos kivitelben kerülnek a hazai piacra.

Ebben a teljesítménykategóriában semmilyen más konkurens gyártó nem ajánl olyan választékos modellkínálatot, opciókat vagy tartozákokat mint az MF 4700. A számos elérhető verzió és felszereltség azért fontos, hogy Ön a gazdaságába a legjobban illeszkedő gépet tudja kiválasztani.  

Modell Teljesítmény LE Motor/Hengertérfogat Váltómű
MF 4707 75 Agco Power 3 heng./3,3 l 12x12
MF 4708 85 Agco Power 3 heng./3,3 l 12x12
MF 4709 95 Agco Power 3heng.3,3 l 12x12

MOTOR

A hatékony háromhengeres AGCO POWER (SISU) Common Rail erőforrás garantálja az ideális üzemanyag fogyasztást, a megfelelő erőt és a kiváló megbízhatóságot, mialatt teljesíti a Tier 4 Final károsanyag kibocsátási értékeket. Az MF 4700-as széria háromhengeres, logikusan beépített motorjai révén lehetségessé vált az üzemanyagtartály méretének a megnövelése. Ezzel pedig hosszabbra nyúlhatnak a munkanapok és megnő a hatékonyság.

A károsanyag kibocsátást kezelő rendszer teljesen integrált és karbantartásmentes. A dízeloxidációs katalizátor (DOC) folyamatos átfolyásos elven működik, így gyakorlatilag nem tud eltömődni sem.A kipufogó gázok átáramlanak a katalizátoron, ami által a szénmonoxid, a gázalakú szénhidrogének illetve az el nem égett üzemanyag és az el nem égett olaj oxidálódik. Ezáltal a veszélyes károsanyag kibocsátás jelentősen csökken. A DOC hatékonysága gondoskodik az optimális motorteljesítményről minden alkalmazás során. A karbantartásmentes Szelektív Katalitikus Redukciós (SCR) rendszer csökkenti a károsanyag kibocsátást és javítja az üzemanyagfelhasználás hatékonyságát az MF4708 és MF4709-nél.

VÁLTÓ

A Massey Ferguson 4700-as traktorcsalád új, szinkronizált váltóval van felszerelve, amelyben 2 főcsoporton belül összesen 12 előre és hátrameneti fokozat található. 6 fokozat áll rendelkezésre a szántóföldi munkavégzésre alkalmas 4-12 km/h közti sebességtartományban. A traktorok legnagyobb sebessége 40 km/h.

A modern hajtóművet fel lehet szerelni a fokozatok kényelmes váltására használható, bal oldalt elhelyezett PowerControl karral, amely három funkcióért felelős. Először is a kezelő menetirányt tud választani (előre/hátramenet), másodszor üresbe kapcsolhatja a váltót. Végül pedig a precizitás érdekében a menetirány váltás agresszivitása (gyorsasága) is állítható.

FÜLKE

Az MF 4700-as teljesen új koncepció alapján megépített fülkéje nem hagy kívánnivalót maga után. A kényelmes beszállás, a nagy üvegfelületek és a meggyőző helykínálat egyedülállóak ebben a szegmensben. A kezelőszervek kialakítása elsőrendű, mint például a mechanikus váltókar elhelyezése.

A hazánkban hasznos opciók között természetesen megtalálható a klímaberendezés, a  légrugós vezetőülés és a kényelmes oktatóülés is.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Prospektus/műszaki adatok

KÉPEK