AUTO GUIDE 3000

Az Auto-Guide™ 3000    

Az automata kormányzási rendszerek bizonyítottan 12% üzemanyagot takarítanak meg szántóföldi munkavégzés közben, így egyre több és több gazdálkodó fontolja meg, hogy beruházzon-e egy egységbe.

Az Auto-Guide™ 3000 automatikus kormányzási rendszer képes méter alatti, deciméteres és 2 cm alatti pontosságú jel vételére.  Az Auto-Guide™ 3000, amely megbízható és élenjáró kormányérintés nélküli kezelést tesz lehetővé az MF 6600, MF 7600/7700, valamint az MF8700 szériákhoz érhető el. A rendszer méter alatti, deciméteres és 2 cm -es pontosságot biztosíthat.
AZ Auto-Guide™ 3000 gyári opcióként érhető el új traktorok esetében vagy utólag felszerelhető bármely Auto-Guide előkészítéssel, korábban rendelt traktorra.

A rendszer használata növeli a termelékenységet, fokozza a kényelmet, egyszerű a kezelése valamint növeli az egész gazdaság profitját is a magasabb terméshozamok és alacsonyabb termelési költségek végett.
                
– lehetőséget kínál Önnek arra, hogy döntsön az ingyenes EGNOS korrekciós jel mellett a méter pontosságú tartományban, vagy forduljon az Ön Massey Ferguson forgalmazó partneréhez és vásároljon egy OmniSTAR félméter pontosságú jelet (VBS) vagy egy 10 cm pontosságú korrekciós jelet (HP). 

– Felszerelése „plug in“ csatlakozású modullal történik, amit a TopDock aljába kell csatlakoztatni. 

– A vevőkészülékre szerelt szenzorok érzékelik a traktor helyzetét. 

– A centiméter tartományban való pontossághoz egy egyszerű „plug in“ modult kell a TopDockban elhelyezni, ami lehetővé teszi Önnek, hogy adatokat továbbítson a GSM hálózaton keresztül. 

– Bármikor egyszerűen, szabad kapcsolási kód nélkül felszerelhető.

A TopDock vevőt a “plug in” modullal 

támogatják a különféle műhold rendszerek: GPS, GLONASS és a GALILEO. A vevő egy opciós RTK „plug in“ modul segítségével támogatja a bázisállomás korrekciós jeleit és ez a mobil rádióhálózaton keresztül történik. 

Az RTK bázis állomás 

+/- 2 cm pontosságot nyújt soros kultúrák műveléséhez és lehetővé teszi a nagyobb munka sebességeket.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Katalógus